Over ons

Expertise

Met jarenlange ervaring begrijpen we de complexiteit van stroombehoeften in diverse sectoren.

Kwaliteitsmerken

Onze samenwerking met merken als Cummins, Perkins, Doosan en Aksa garandeert topkwaliteit.

Klantgericht

Wij luisteren naar uw behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen voor optimale tevredenheid.

Service

Onze toegewijde service en ondersteuning zorgen ervoor dat uw generator altijd optimaal presteert.

Onze Missie

Bij DH Powergen zetten we ons in voor het leveren van betrouwbare en innovatieve energieoplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Onze missie is om duurzame krachtbronnen te bieden die de bedrijfscontinuïteit waarborgen en bijdragen aan een wereld waarin efficiënte energie de standaard is.

Onze visie

Onze visie is om de voorkeurspartner te worden voor krachtige energieoplossingen, gedreven door vooruitstrevende technologie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. We streven ernaar een wereld te creëren waarin organisaties moeiteloos kunnen vertrouwen op onze generatoren, wetende dat ze worden ondersteund door toonaangevende expertise en toegewijd vakmanschap. DH Powergen streeft naar een toekomst waarin energiekracht hand in hand gaat met verantwoord ondernemen.

DH POWERGEN

Diesel-aggregaten van 20 tot 800 kVA

Hebt u een nieuw noodstroomaggregaat nodig? Of een complete noodstroomvoorziening? Wij adviseren u graag over een passende oplossing.

Contact

Complete noodstroomvoorziening, inclusief serviceplan

Met DH Powergen Diesel Services hebt u één aanspreekpunt voor uw complete installatie. Behalve voor noodstroomaggregaten kunt u namelijk ook bij ons terecht voor besturingssystemen.

Contact
DH POWERGEN

Onze volledige economie draait erop.

Van de bouw en industrie tot de dienstverlening van onze overheid.